Eiti į turinį
Meniu
Budas bļoda ar saulē kaltētu tomātu humusu

Budos dubenėlis su saulėje džiovintų pomidorų humusu

Budos dubenėlis yra puikus vasaros patiekalas, nes yra lengvas, turtingas skaidulų ir daug baltymų. Be to, jį paprasta paruošti, o jo skonis labai skanus.

Humusui:

  • 220 g konservuotų turkiškų žirnelių;
  • 2 skiltelės česnako;
  • 30 g saulėje džiovintų pomidorų;
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos sulčių;
  • 60 ml alyvuogių aliejaus;
  • 60 ml vandens;
  • 1 valgomasis šaukštas tahini;
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų;
  • juodųjų pipirų ir druskos pagal skonį.

Budos dubeniui:

  • Morkos;
  • konservuotų turkiškų žirnelių;
  • Konservuotos raudonosios pupelės;
  • agurkai;
  • ridikėliai;
  • avokadai;
  • salotų lapai;
  • virtos kvinojos.

Paruošimas:

  1. Norėdami pagaminti humusą, sudėkite visus ingredientus į trintuvą ir sutrinkite iki kreminės konsistencijos.
  2. Gamindami Budos dubenėlį, iš pradžių išvirkite kvinoją. Kol ji verda, supjaustykite kitus ingredientus: morkas, agurkus, ridikėlius, avokadą ir salotas.
  3. Patiekite patiekdami kvinoją į dubenį ir ant viršaus išdėliodami kitus ingredientus. Patiekite su humusu.

Mėgaukitės!

@kristiana.snepste
Kosmētiķe iesaka: Kāpēc un kā pareizi veikt sejas masāžu?
Zemesriekstu sviesta smūtijs masas audzētājiem

Jūsų krepšelis

Prisijunkite prie daugiau kaip 35 000 klientų, kurie pakeitė savo fizinę formą su Vitamins.lv.

Jūsų krepšelis šiuo metu tuščias

Jums turėtų patikti…

Jūsų norų sąrašas